marți, 22 octombrie 2013

S-a lansat Allegiant!

image host
image host image host image host


#Happy Factions Day!
#Happy Allegiant Day!

Pentru a sarbatori lansarea volumului trei din trilogia "Divergent" am decis sa facem cateva poze care sa reprezinte fiecare factiune, in zilele noastre.






  Eruditii (cei inteligenti): este o factiune care se dedica cunoasterii, inteligentei, curiozitatii si iscusintei. Este formata din cei care invinuiau ignoranta umana pentru greselile societatii. Ei au format eruditii ca o modalitate de a elimina ignoranta si intunericul din mintea omului. Factiunea are ca substanta centrala apa la ceremonia alegerii.
Simbolul lor este un ochi albastru, ce reprezinta cel mai probabil, cunostintele lor despre lume.
Trasaturi: - discuta mereu despre carti si ziare, in urmarirea constanta de cunostinte. Curiozitatea ii determina sa caute cat mai multe informatii;
                 - fiecare membru trebuie sa poarte macar o piesa vestimentara de culoare albastra si ochelari [chiar daca nu au probleme cu vederea].

- profesori si cercetatori

 Candoarea (cei onesti) este o factiune care s-a format de cei care invinuiau duplicitatea si inselaciunea si care credeau ca nesinceritatea este cheia din natura umana de la care incepe raul si razboiul. Astfel, cei din candoare sunt cunoscuti pentru punerea in valoare a onestitatii. Ei sustin ca in principiu sinceritatea ar conduce la o societate mai buna si mai perfecta. Sticla este element reprezentativ la ceremonia alegerii.
Simbolul lor este balanta inclinata.
Trasaturi: - onesti, cinstiti si sunt capibili sa detecteze o minciuna prin limbajul corpului;
                  - poarta alb si negru (deoarece asa vad ei adevarul).
                

- lideri demni de incredere si minti sanatoase in domeniul legilor

  Abnegatia este singura factiune dedicata altruismului si uitarii de sine pentru binele altora. Abnegatia s-a format pe baza celor care invinuiau egoismul care statea la baza erorilor naturii umane. Ei cred in actiuni altruiste si eliberarea pacii prin eliminarea egoismului; procedand astfel aleg sa uite complet de ei insisi si sa ii ajute pe cei din jur. Rocile gri reprezinta abnegatia la ceremonia alegerii.
Simbolul abnegatiei sunt cele doua maini impreunate.
Trasaturi: - stau linistiti si asteapta; isi inclina capul ca semn de respect cand se intalnesc;
                 - nu sunt manipulatori, dar nici deschisi cu cei din jur;
                 - hainele sunt simple de culoare gri, iar singura bijuterie permisa este un ceas;
                 - femeile poarta de obicei parul prins in coc; 
                            


                            

- conducatori altruisti la guvernare

 Prietenia (cei pasnici) este o factiune dedicata pacii, bunatatii, iertarii, increderii, bunavointei si neutralitatii. Prietenia s-a format datorita celor care invinuiau razboiul si lupta pentru defectele naturii umane. Cei care au format prietenia au avut ca scop o societate pasnica fara conflicte si tristete provocate de razboaie si intrigi.
Solul reprezinta prietenia la ceremonia alegerii.
Simbolul prieteniei este copacul.
Trasaturi: - iubesc muzica, arta, jocurile si rasul;
                 - ofera imbratisari atunci cand se intalnesc;
                 - membrii aceste factiuni se imbraca in rosu si galben.
                   

- sfetnici si ingrijitori intelegatori 

 Neinfricatii (cei curajosi) este o factiune dedicata curajului si s-a format de catre cei care dadeau vina pe frica si prin urmare lasitatea ca o cauza a problemelor cu care se confrunta societatea. Aceasta factiune incearca sa elimine lasitatea prin pregatirea si capacitatea de a actiona impotriva fricii.
Curajul este o importanta virtute, de aceea in factiunea neinfricatilor membrii sunt antrenati sa lupte si sa foloseasca arme pentru a pregati corpul sa raspunda la amenintari si provocari, ceea ce e esential pentru supravietuire. Factiunea subliniaza de asemenea si invingerea temerilor, lucru care este testat zilnic prin anumite "provocari" ce sfideaza moartea. Membrii neinfricati si initiatii pot calatori doar cu trenul si fac acest lucru intr-un mod indraznet - sar in el/din el in timp ce este in miscare.
Focul este reprezentativ la ceremonia alegerii, dar si simbol al acestei factiuni.
Trasaturi: - curajosi, luptatori si apti fizic;
                 - poarta haine negre, au tatuaje, piercing-uri si parul vopsit;
                 - stiu sa foloseasca o arma, sa lupte .
                


 - asigura apararea de primejdii, atat provenite din interior cat si exterior


In concluzie, va doresc lectura placuta si nu uitati: "Fiți curajoși!"