vineri, 10 ianuarie 2014

Votați @DIVERGENT în competiția #MTVMovieBrawl !


MTV Movie Brawl s-a intors iar de aceasta data lucrurile se vor schimba! Intotdeauna mi-a placut sa votez filmul meu preferat intr-o competitie de genul, dar in acest an se pare ca DIVERGENT se afla in lumina reflectoarelor. 

Regulile de anul acesta:


In ultimii trei ani MTVMovieBrawl v-a lasat pe voi sa decideti care va fi cel mai bun, de succes si grozav film din cinematografe. Iar acum pentru prima data voi, fanii, decideti care film merita vazut!

Ideea este destul de simpla: 32 de filme se vor lansa intre 1 ianuarie 2014 - 31 decembrie 2014 si vor intra in aceasta categorie, dar numai unul va fi castigator. Pana la sfarsitul lui ianuarie veți vota pe pagina MTVMovieBrawl care din filmele prezentate ar trebui sa ramana si care nu. La fiecare cateva zile, vom elimina din filme, pana va ramane numai un singur film castigator.

Pentru a va mai usura din treaba, puteti sa ne spuneti care film il asteptati cu nerabdare in 2014 si pe twitter, folosind hashtag-ul #MTVMovieBrawl in comentariile voastre [exemplul meu: https://twitter.com/anzhellina/status/421569394410401792 ] .

Astfel, vom alege din filmele sustinute de voi si le vom clasa intr-un top ce va fi prezentat pe 13 ianuarie, ora 9 A.M. in sectiunea speciala de pe site-ul MTV . Acestea fiind spuse, sa inceapa lupta!

Cum am mai spus este alegerea voastră, iar pentru a va ajuta sa faceți aceste decizii veți avea nevoie de următoarele date:

8 ianuarie: Prezentarea celor 32 de filme
13 ianuarie: Prima runda
16 ianuarie: Cei 16
20 ianuarie: Elita celor 8
23 ianuarie: Ultimii 4
27 ianuarie: Ultimii 2
30 ianuarie: Castigatorul!

Asa ca pregătiți-va sa ne spuneti care film poate intra in competitia MTVMovieBrawl incepand de acum. Si urmariti-ne pe tot parcursul turneului pentru mai multe surprize! Pentru ca anul acesta, competitia filmelor se bazeaza pe fani. 


Asta e tot initiati! Nu este destul de greu, nu? Sunteti pregatiti sa le dezvaluiti celor de la MTV  cat de mult iubiti Divergent? Abia asteptam sa vedem #Divergent in competitia #MTVMovieBrawl!

Suntem fani ai acestui film, si suntem mândrii de asta!