sâmbătă, 5 iulie 2014

Interviu: Veronica Roth vorbeste despre scena cuțitului eliminata din Divergent si filmul Experiment



In acest interviu Veronica Roth va vorbi despre scena eliminata cu Edward si Peter si impartirea in 2 filme a cartii Experiment [Allegiant].
In timp ce Shailene Woodley, Theo James si restul distributiei sunt ocupati sa filmeze Insurgent, autoarea seriei Divergent, Veronica Roth, care e nominalizata la "2014 Queen of Teen Book Award", este ocupata cu interviurile in care ne mai dezvaluie cate putin din gandurile si parerile sale.
 "Am auzit zvonuri ca ar putea face asta [sa imparta ultima carte in 2 filme: Experiment part.1 si Experiment part.2] si tot timpul le spuneam: 'Ei bine, depinde de voi.', dar vom vedea cum vor face asta" le-a spus Veronica celor de la Moviepilot. "Exista un punct de rupere firesc deci abia astept sa vad unde se vor opri si ce vor face mai exact".

Conform autoarei, "este un moment care decurge usor in mijlocul cartii Experiment", si acolo se va produce ruptura intre cele doua filme de catre producatori. A mai adaugat ,de asemenea, ca ea este "interesata ce fel de efecte" vor folosi producatorii si regizorul Robert Schwentke.

Roth este curioasa si in legatura cu urmatoarele filme: Insurgent, Experiment part.1 si Experiment part.2 ,unde Woodley si James vor da viata personajelor Tris si Four.

"Iubesc simularile.Cred ca e una din cele mai distractive parti cand iti vezi cartile transformate in filme, asa ca din nou, sunt super incantata pentru simularile cu peisajul fricii si sa vad ce vor aduce nou" s-a entuziasmat Veronica. 

Intre timp, in alt interviu, Roth le-a dezvaluit celor de la The Hollywood Reporter ce a simtit cand a vazut scena cu Edward, baiatul din factiunea Eruditilor care s-a transferat la Neinfricati , si a fost înjunghiat in ochi de catre un alt novice, Peter si de ce a fost eliminata din prima clipa.
"Intai au filmat-o si apoi mi-au aratat detalii - poze - din ea si era cu adevarat infricosatoare."

Roth a explicat ca scena înjunghierii era infricosatoare numai pe marele ecran, in comparatie cu cea descrisa in carte, iar autoarea a admis ca "au facut bine ca au eliminat-o".

Veronica Roth a fost nominalizata la "2014 Queen of Teen Book Awards" cu seria Divergent, iar Sub aceeasi stea de John Green, se afla de asemenea, printre nominalizari. Pentru a vota autorul preferat puteti da click AICI .

Insurgent este al doilea volum din seria Divergent, cu Shailene Woodley si Theo James in rolurile principale, iar marea deschidere de pe marele ecran va avea loc pe 20 MARTIE 2015.