vineri, 1 august 2014

Shailene si Theo vor avea parte de certuri si tradari in Insurgent

Desi relatia de pe marele ecran dintre Shailene si Theo le-a facut pe fane sa lesine, cuplul va avea de suferit in cel de al doilea film, Insurgent, si se va lasa cu scantei.

La un eveniment organizat in cadrul Comic-Con-ului, ei au dezvaluit ceva spoilere din urmatorul film. In Insurgent factiunile sunt pe punctul de a suferi din cauza ideologiilor.

Theo a dezvaluit ca Tris si Four se vor certa in cel de al doilea film.
"In carte, Tris si Four se cearta destul de des din mai multe motive, asa ca am stat de vorba cu Robert Schwentke (regizorul) ca sa ne dam seama care este problema si am descoperit ca una dintre ele era increderea si incapabilitatea de a o impartasi cu persoana iubita in aceasta lume nebuna si incurcata.
Jucandu-ne cu acea tema, am adus acel element in fiecare scena, si am vazut cum progreseaza si ce daune aduce relatiei dintre cei doi. Este, din punct de vedere fizic, imposibil sa prelucrezi toate scenele fara sa scapi de cateva si Veronica Roth (autoarea seriei) a fost de acord."

El, de asemenea, a descris filmul ca fiind "plin de dragoste si actiune". Actorul in varsta de 29 de ani se madreste de tematica variata a filmului. "Este mult mai mare si are toate aceste teme bogate, increderea si tradarea si o poveste de iubire dintre doi oameni, pe care nu le-ati vazut inainte in filmele de aceasta natura !"

Intre timp, Woodley ramane cu parul tuns scurt. Actrita a fost nevoita sa opteze pentru parul scurt in filmul "Sub aceeasi stea" pentru ca nu-si dorea o peruca.

"Cred ca perucile ar arata ciudat, in special intr-un film de actiune. Alergam atat de mult si avem cascadorii, cred ca, tehnic, o peruca ar arata ca naiba" le-a spus ea celor de la BUZZFEED.
Actrita de 23 de ani a mai adaugat ca ar fi "grozav" ca eroina sa aiba parul scurt.
N-ar fi prima oara cand Shailene e vazuta cu parul scurt, asa cum l-a avut si in "Sub aceeasi stea", unde a jucat-o pe Hazel, o tanara bolnava de cancer.

Insurgent are marea lansare pe 20 martie 2015.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu