marți, 9 septembrie 2014

#Insurgent : Callie Brook McClincy & Emjay Anthony

Callie Brook McClincy si Emjay Anthony sunt cei mai tineri actori din filmul Insurgent. Poza de mai sus este din iunie, cand cei doi inca filmau.

Iata cateva informartii despre personajele lor:

Callie : Joaca rolul unui personaj fara nume din cartea Insurgent. Dupa atacul Neinfricatilor asupra sediului principal Candoare, Tris si Uriah cauta persoane neafectate de ser. Tris fara sa vrea calca pe degetul mic al unei fetite iar aceasta se misca putin, semnalandu-i lui Tris ca este de fapt treaza. Tris o asigura ca e una dintre oamenii buni si o salveaza.

Emjay : Joaca rolul lui Hector (fratele mai mic al Shaunei si al lui Lynn). Este vazut pentru prima oara la sediul Candoare cand Lynn ii spune sa-si mute patul ca sa-i faca loc si lui Tris. Mai tarziu el este unul dintre persoanele afectate de simularea care o omoara si pe Marlene. Tris decide sa-l salveze pe el in locul lui Marlene.
Probabil ca i-ati mai vazut pe Callie si Emjay si in alte roluri. Callie a jucat rolul Rebekahai in "The Originals", iar Emjay a fost fiul lui Jon Favreau, Percy in "Chef".