vineri, 28 noiembrie 2014

Compozitorul filmului "Insurgent" este Joseph Trapanese

Cei de la EW au confirmat ca Josehp Trapanese este singurul compozitor care se va ocupa de coloana sonora a filmului Insurgent.

Trapanese, care a ajutat si la primul film, Divergent, a dezvaluit noutatile prima data intr-un interviu cu Hitfix si de asemenea le-a spus fanilor la ce se pot astepta. "In primul film mai mereu se auzea cate un sunet, melodii ale unor artisti precum Woodkid si Ellie Goulding", a spus el."In filmul acesta exista un pericol si mai mare. Am renuntat la o coloana sonora reprezentata de cantece si ne-am bazat mai multe pe muzica compusă și orchestrată. Aceasta muzica este mult mai intensa si intunecata."

Pe de alta parte n-a putut dezvalui daca Goulding se va intoarce si pentru continuarea Divergent sau daca va lucra cu noi vocalisti.
"Nu numai ca nu pot vorbi despre asta, dar nici macar n-am terminat coloana sonora. Am compus cam pentru doua treimi din film si ne pregatim de ultimii pasi", a spus Trapanese."Cum totul se face digital, orice se poate schimba, ceea ce e si bine si rau. Inainte, daca luai o decizie trebuia sa fie sigur de acea decizie. Acum, este si minunat si solicitant daca pe parcurs vrei sa modifici cumva acea decizie. Lucram la asta usor-usor din iulie. Si discutam situatia din martie."