miercuri, 19 noiembrie 2014

Shai & Ansel in GQ Men of the Year Magazine (interviu + poze)

Da, e adevarat ca foloseste pasta de dinti cu argila si isi face propriul deodorant. Dar daca va ganditi la femeia care anul acesta a devenit cea mai talentata persoana de la Hollywood (Sub Aceeasi Stea, Divergent) ca la o fata de 23 de ani care crede in puterea ceaiului, inseamna ca ati subestimat-o pe Shailene Woodley. Ceea ce e complet in regula cu ea.
Restul interviului + poze noi, mai jos!
UPDATE : Videos

Cand ajungem in parc eu spun, "La soare sau la umbra?" iar ea raspunde, "Soare, bineinteles." Asa ca tragem o masa de la umbra si ne asezam.  Bineinteles ca a ales soarele. Este un element esential al sufletului ei. Aceasta este Shailene Woodley care a spus unui reporter ca ii place sa faca plaja goala pentru ca "vaginul ei sa primeasca ceva vitamina D". Oamenii si-au iesit din minti cand au auzit asta; a intrecut orice de pe lista cu prostii spuse de Shailene Woodley care s-a tot marit de-a lungul anului 2014.

Se aseaza obosita pe scaun. Si-a dat programul peste cap; tocmai ce-a ajuns aseara de la Paris. A fost in Europa 3 saptamani. A terminat de filmat Insurgent acum o luna, dupa care a plecat. Ea spune ca in felul acesta mentine o relatie sanatoasa cu Hollywood-ul.
"Asa sunt eu in industria asta", spune ea."Imi fac treaba, dupa care spun 'Ne mai vedem! Ma duc prin Europa, unde o sa ma relaxez!' Intelegi ce vreau sa spun? Deci nu prea interactionez."
Nu stiu daca voi stiti, dar Shailene Woodley are un spirit liber. Are 23 de ani, este multimilionara si va poate spune verde-n fata ca nu-si doreste un TV. Nu are un TV pentru ca nu are o casa,un apartament sau orice alta locuinta permanenta.Are cateva cutii cu haine marcate "vara" si "iarna" pe care le impacheteaza intr-o valiza.Mai are si un tub de plastic in care-si tine pastilele de Vitamix de care are nevoie pentru sucurile ei naturale.

"Am un telefon mobil acum, dar nu aveam unul acum noua luni", spune ea.
Acum 37 de minute Shailene a terminat sedinta foto pentru revista GQ si pe fata inca i se vede machiajul. Isi lasa capul pe spate pentru ca soarele sa-i bata pe fata, iar ochii ii stralucesc. "Te simti diferit fata de acum un an?"
"Absolut", spune Shailene."Sper ca sunt diferita fata de acum un an. Sper ca sunt diferita in fiecare azi!"

Oh haide, Shailene, nu la asta ma refeream! Nimeni nu te intreaba daca celulele tale au trecut prin mitoza in ultimele 12 luni. Oamenii au descoperit-o pe Shailene pentru prima data cand i-a uimit pe toti in rolul fiicei lui George Clooney in "The Descendants". Dar anul acesta, Shailene Woodley a devenit un star. Filmele "Sub Aceeasi Stea" si "Divergent" au avut mare succes si ambele au avut-o pe Shailene in rolul principal.Oamenii au inceput sa spun ca Shailene Woodley e pe drumul lui Jennifer Lawrence.

Cand a fost intrebata despre asta la o emisiune televizara,ea a spus: "Fiind femei, mereu ni se spune ca trebuie sa ne comparam cu o fata de la scoala, cu colegii de platou, cu imaginile dintr-o revista. Dar cum va avansa lumea daca o sa continuam sa ne comparam? O admir pe Jennifer Lawrence, dar ea este persoana cu care toata lumea ma compara.Oare e din cauza ca amandoua avem parul scurt si un vagin?" Aceasta parte a fost taiata din show. Dar asa este Shailene Woodley si speram din tot sufletul sa ramana asa multa vreme.

Si in acele filme care au transformat-o din actrita in star, ea a jucat rolul unei fete la liceu. Shailene are 23 de ani acum. Si asta-i partea care se incheie : spune ca s-a emotionat foarte mult cand a urmarit "Sub Aceeasi Stea", pentru ca stia ca n-o sa mai joaca un rol YA, care sa aiba sau nu o boala in faza terminala. Nu-si va mai pierde virginitatea. Dar stati asa...
"De cate ori ti-ai pierdut virginitatea?" O intreb eu.
Ea numara pe degete."Trei, patru. Patru. Nu, stai. Cinci!"
"Cinci?"
"Cinci. Viata secreta a adolescentului american.Sub aceeasi stea. Divergent. Pasăre albă într-o furtună de zăpadă. The Spectacular Now."
"Sa inteleg ca oamenilor le place sa vada cum iti tot pierzi inocenta?"
"Ha ha! Asa se pare!"
Si stai, doua ocazii n-au fost cu baieti din revista asta? Miles Teller si Ansel Elgort? Care a avut calitati superioare?
"Um",spune ea."Amandoi au fost diferiti."
Dar cine miroase mai bine?
"Asta chiar e o intrebare amuzanta, pentru ca pe cand cu Divergent, Ansel obisnuia sa se dea cu un deodorant care mirosea oribil. An glumit cu el 'Daca primesti rolul in 'Sub aceeasi Stea', sa nu te mai dai cu deodorant', iar el raspunde 'Mda, ok. Bine.' Si apoi a primit rolul! Eu ma dau cu un deodorant facut de mine si i-am dat si lui. Dar el a ales sa nu dea - asa ca mereu purta mai nimic. Deci cred ca Ansel miroase mai mult a feromoni, iar Miles miroase -n este delicios cuvantul potrivit pentru un barbat?"

Pentru un moment stam in liniste. Dupa o vreme, Shailene recunoaste ca efectul presei din perioada lansarilor filmelor era cat pe ce s-o schimbe.
"Mda, cel mai greu m-am obisnuit cu ceea ce-i place presei sa faca", spune ea."Dar eu sunt tipa hippie care ii imbratiseaza pe toti cand ii vede!"
"Sa nu incetezi niciodata sa fii femeia care se spala pe dinti cu argila."
Apoi ea se uita la mine ca la un idiot."Oh da, bineinteles ca nu. N-as lasa pe nimeni sa-mi schimbe propriile virtuti."

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com