duminică, 10 noiembrie 2013

Shailene Woodley crede ca finalul cartii "Allegiant" este GROZAV!





Cei de la BleedingCool.com au vazut o scena din filmul Divergent si au stat de vorba cu Tris [Shailene Woodley] si autoarea cartii, Veronica Roth. Shailene a vorbit despre sprijinul ce il acorda finalului controversat al cartii Allegiant si cum personajul ei va incheia seria.
ATENTIE: Spoilere despre filmari si finalul din ultima carte: Allegiant!

Ni s-a permis sa vedem o secventa din filmul Divergent in aceasta saptamana, si de asemenea am intalnit-o pe autoarea celei mai vandute carti, Veronica Roth, si actrita ce va da viata personajului Tris, Shailene Woodley. 
SPOILERE!





Clipul, din pacate, nu e ca si cum nu l-am mai fi vazut. In trailerul lansat mai devreme am putut vedea comentarii despre film din partea lui Theo James, Shailene Woodley, Kate Winslet, Jai Courtney si Maggie Q. Ni s-a mai aratat de asemenea si o scena eliminata dintr-un clip mai scurt, aceasta fiind si mai interesanta, pentru ca ne-a dus si mai departe in lumea lui Tris.

Ceremonia de initiere in factiunea Neinfricatilor incepe cu noii membrii ce trebuie sa se arunce dintr-un tren in miscare. Apoi ei trebuie sa-si infranga teama de inaltime, sarind de pe un acoperis intr-un intunecat necunoscut. Jos, in intuneric, Tris il intalneste pe Four, instructorul celor transferati, si desigur, persoana de care aceasta se va indragosti.

Acea scena are actiune la greu , si regasim aceleasi nuante de gri din sectoarele exterioare din Jocurile Foamei, asta ca o comparatie. Pe masura ce relatia Tris-Four evolueaza iar aliantele si inamicii s-au format, regizorul Nei Burger pune accent pe chimia dintre cele doua personaje principale -  un lucru foarte important pentru echipa de productie ce a trecut prin luni de testare inainte de-al alege pe James.

Personaje feminine puternice e ceva foarte cautat in blockbusterele hollywoodiene, dar asta e o premiera pentru Woodley, cea care a jucat alaturi de George Clooney in filmul "The Descendants".

Cand am vorbit cu Woodley, ea ne-a marturisit ca motivul pentru care a ales sa joace in Divergent ,din toate celelalte scenarii ale altor francize, a fost pentru ca au existat atat de multe metafore ce reprezentau societatea din zilele noastre: "M-am gandit ca totul a fost atat de fascinant si emotiile pe care acea carte le poate crea. Actiunea din viitor este o lume complet diferita fata de aceea cu care eram obisnuiti."

Roth, care recent si-a lansat cartea Allegiant, a treia si ultima de dupa Divergent si Insurgent, a spus ca a fost destil de greu "sa-si lase copilul sa fie judecat". Cartea"Allegiant" a fost pusa in discutie online si a primit multiple variante de raspuns pentru finalul socant si neasteptat.

"Au fost raspunsuri diferite, intotdeauna vor fi." spunea Roth. Woodley a mai adaugat ca, desi nu a terminat Insurgent, ea a cerut sa i se spuna cum s-a terminat a treia carte - "Cred ca e cea mai grozava si cea mai tare decizie care s-a luat in lumea romanului YA.  Sunt o mare fana!"