joi, 15 ianuarie 2015

8 momente din Insurgent pe care de abia asteptam sa le vedem

1. Faimoasa tunsoare.
Stim ca Shailene Woodley s-a tuns pentru filmul "Sub Aceeasi Stea". Asa ca atunci cand a venit momentul sa filmeze scena cu tunsoarea, suntem siguri ca i-a fost usor actritei. "Am discutat cu regizorul despre asta, pentru ca nu vroiam sa port peruca. Sunt de parere de perucile arata mereu aiurea, mai ales intr-un film de actiune. Alergam mult si facem multe chestii. Din punct de vedere tehnic, eu cred ca o peruca ar fi aratat naspa."

2. Four vede noua coafura a lui Tris.
Si ii spune cat de mult ii place noul ei look. Pentru ca asa e el, perfect.

3. Ca veni vorba de perfectie...
CE E ASTA?! Tris si Four n-au parte de nicio activitate sexuala in versiunea lui Veronica Roth.

4. Simularile.
Desi nu sunt la fel de stimulante ca scena mai sus mentionala, suntem siguri ca  simularile o sa fie la fel de super ca si primele.Poate chiar mai super, acum ca Tris si-a vazut ambii parinti murind.

5. Intoarcerea personajelor preferate. Nu toate, evident. Dar o mare parte.
6. Precum si introducerea unor noi personaje. Nu numai ca o s-o intalnim pe mama lui Four (Naomi Watts), dar si noi personaje pe care nu le-am mai intalnit in serie. Edgar?! Cine-i Edgar?
7. Celelalte factiuni. Am vazut deja Abnegatie, Neinfricare si chiar Eruditia, dar de data asta vom studia si mai amanuntit lumea Divergent - in Prietenie.
8. Misterioasa cutie. A fost prezentata in trailer, dar ce naiba e? Conform spuselor autoarei, "cutia ia multe dintre scenele mele preferate din carte si le pune in acelasi loc, in acelasi timp".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu