miercuri, 7 mai 2014

Noi detalii despre "Four: A Divergent Collection"!

Initiati se pare ca avem parte de vesti grozave!


Veronica Roth tocmai a anuntat ca a terminat de scris la colectia "Four" plus ceva scene bonus ce cuprind "primele momente" Tris-Four:

"Prima saritoare, Tris!"- Prima data cand se intalnesc.

"Ai grija, Tris!" - Prima data cand Tris il provoaca (si cu siguranta nu ultima!)

"Arati bine, Tris!" - Si prima data cand lasa garda jos.

P.S: Stirea este luata de pe site-ul oficial al Veronicai:



Pentru inceput sunt patru povesti pe care le asteptati: "Transferul", "Initiatul", "Fiul" si "Tradatorul". Aici aveti rezumatul:

Cu doi ani inainte ca Beatrice Prior sa faca alegerea ce-i va defini viata, fiul unuia dintre liderii Abnegatiei, in varsta de saisprezece ani, a avut si el de facut aceeasi alegere. Tobias se va transfera la Neinfricati si va avea sansa la un nou inceput. Aici, el nu va mai fi cunoscut dupa numele pe care i l-au pus parintii. Aici, nu va lasa frica sa-l transforme intr-un copil las.

Recunoscut sub numele de "Four", el descopera pe timpul initierii ca se va conforma la Neinfricati. Initierea e doar inceputul, totusi. Four trebuie sa-si aleaga locul in ierarhizarea Neinfricatilor. Decizia sa va afecta viitorul noilor initiati la fel de bine ca si descoperirea unor secrete ce i-ar putea ameninta viitorul - si viitorul intregului sistem al factiunilor.

Doi ani mai tarziu, Four trebuie sa ia o decizie, dar nu stie ce cale sa aleaga. Primul novice care va ateriza in plasa s-ar putea sa schimbe totul. Alaturi ea, modalitatea de a îndrepta lumea ar putea deveni mai vizibila. Alaturi de ea, e o posibilitate sa redevina Tobias.

Apoi, inca ceva la care nu v-ati fi asteptat: 3 scene sterse din "Tradatorul" (scene care care au fost scrise dar au trebuit eliminate in forma finala).
Toate acestea vor fi incluse in colectia de nuvele "Four: A Divergent Collection" ce se va lansa in S.U.A pe 8 iulie 2014.
 *acestea vor fi disponibile si in varianta e-book.