marți, 9 septembrie 2014

Theo James : Evenimentul caritabil "Face Forward"


Fostul star "Golden Boy", Theo James face parte din Comitetul Onorific al evenimentului caritabil Face Forward, alaturi de fosta colega Bonnie Somerville. Scopul organizatiei filantropice este strangerea de fonduri pentru femeile si copiii care au fost victime ale violentei si au nevoie de operatii estetice.

Face Forward organizeaza cea de-a cincea editie a galei pe 13 Septembrie 2014 la The Millennium Biltmore in Los Angeles. Evenimentul din acest an este un Bal Mascat in stil Venetian, despre care organizatorii au spus ca "simbolizeaza atat nevoia de a demasca adeptii violentei domestice cat si dorinta de a-i ajuta pe pacientii care au suferit rani grave din cauza abuzului domestic sa inainteze spre o noua viata si un nou inceput."

In afara de James si Somerville, Comitetul Onorific al galei ii include pe Tom Arnold, care a fost gazda evenimentului de anul trecut, alaturi de Somerville si Sharon Stone. De asemenea urmatoarele celebritati sunt asteptate sa-si faca aparitia la eveniment : Lana Parilla, Missi Pyle, Jennifer Coolidge, Bonnie Somerville, Shaun Toub, Victor Ortiz, Anne Heche, James Tupper si Eric Valdez.

Inca nu se stie daca Theo James va fi prezent la eveniment. Dar va vom tine la curent!