marți, 22 aprilie 2014

Miles Teller - Just Jared Spotlight : Interviu + poze

Just Jared: Ai vazut filmul pentru prima data la premiera mondiala sau il mai vazusesi inainte?
Miles Teller: Atunci l-am vazut pentru prima data.

JJ: Cum ti s-a parut? Te-ai obisnuit pana acum sa te vezi pe marele ecran?
MT: Da. Adica,daca eram personajului lui Shailene [Woodley] ar fi mai bezmetis,pentru ca ea apare aproape in fiecare scena a filmului.A fost ok.A fost super sa fac parte dintr-un film atat de important.Asta a fost prima data cand am facut parte din distributia unui film atat de mare.A fost distractiv.Chiar daca apari in film in doar o scena, tot o sa fii atent la ce-ai gresit sau nu.

JJ: Tu de obicei interpretezi personaje destul de dragute.A fost distractiv sa joci un nesimtit?
MT: Da.

JJ: A fost usor pentru tine?
MT: Da,eu am surori.Am copilarit fiind mereu tachinat de femei.Asa ca in filmul asta,cred ca am vrut sa-l fac pe Peter mai placut.In carte, in "Divergent" cel putin,el e unidimensional, in sensul ca mereu o striga pe Tris "batoasa" si injunghie pe cineva in ochi.Destul de maliţios. Odata ce l-am introdus intr-un film,am cam facut din el o persoana adevarata.Totul a tinut de varsta.Copiii astia in carte au in jur de 16-17 ani,iar film suntem,ma rog,adolescenti.L-am facut mai mult evervant si nu un complet ticalos.

JJ: Lupta dintre tine si Shailene pare brutala.Cand faci asa ceva, chiar te bati?
MT: Da,adica repeti scena timp de vreo 2 saptamani si cand esti la repetitie dai tot ce-ai in tine,dar in acelasi timp nu exista camere pornite.Esti mai grijuliu.Odata ce vine vremea sa filmezi scena respectiva si toata lumea se uita la tine, stii ca e ceva ce-ai repetat o vreme si lasi adrenalina sa preia controlul.Asta-i greu, sa ai atata adrenalina in corp si sa-ti amintesti tehnicile invatate,in asa fel incat nimeni sa nu fie ranit.Dar da,este inevitabil sa nu fi lovit cu adevarat sau sa nu te ranesti.De exemplu,cand Shailene ma pocneste in gat,e o miscare rapida,dar cand noi am filmat,ei ii era cam frica sa loveasca pe cineva in gat.Ceea ce e de inteles,asa ca a trebuit sa ne dam deoparte si sa repetam acea miscare de 15 ori pana cand a prins curajul s-o faca.

JJ: Cum a fost sa lucrezi din nou cu ea?Trecand de la o persoana de care esti interesat in "The Spectacular Now" la o inamica?
MT: A fost destul de amuzant cand am ajuns pe platoul de filmare "Divergent" si am vazut-o facand genoflexiuni si antrenandu-se de lupta.Singura mea experienta cu Shai,in ceea ce priveste munca, fusese "The Spectacular Now".Stiam ca se catara in copaci,ca face excursii de agrement si ca-i o persoana destul de activa.Dar ea incercat sa ma strige Sutter.I-am spus s-o lase balta,pentru ca trebuie sa incercam sa fim inamici.

JJ: Descrieti colegii cu un singur cuvant. Shailene Woodley.
MT: Natura.

JJ: Theo James.
MT: Prădător sexual.

JJ: Zoeu Kravitz.
MT: Funky.

JJ: Ansel Elgort.
MT: Ansolo.

JJ: Tony Goldwyn.
MT: Presedinte.

JJ: S-a schimbat in vreun fel experienta cu fanii,avand in vedere ca "Divergent" are atatia fani?
MT: Asta e prima data cand fac parte dintr-un proiect unde fanii sunt intr-un numar atat de mare.Ma simt ca intr-o trupa,fete tipand si postere si pancarte pe care scrie "Te insori cu mine?" Vor sa le dau autograf pe mana.Am fost o gramada de poze selfie.E cool,este o experienta interesata.Da,este distractiv. Mi se pare destul de tare ca exista oameni care sunt dispusi sa astepte ore intregi doar pentru ca adora aceste personaje si aceasta carte.Nu se tem sa poarte un tricou pe care scrie Divergent. Mi se pare super.

JJ: Cu cine ti-ai petrecut timpul cel mai mult pe platou? Ai un moment favorit in afara filmarilor?
MT: I-am jucat feste lui Ben Lloyd-Hughes.Aia a fost distractiv.Veronica Roth a venit pe platou intr-o zi si vorbea cu actorii si la un moment dat eu o intreb den fata cu Ben si Christian [Madsen] "Daca ai putea readuce un personaj la viata,care ar fi acela?". Iar ea imi raspunde "Oh,acela ar fi Will.Intotdeauna mi-a placut de Will." Asa ca Ben se simtea destul de mandru in momentul acela.Asa ca eu am pus pe cineva sa cumpere flori,un balon si o felicitare si apoi sa le puna in cabina lui.Si i-am si scris pe felicitare,"Draga Ben, a fost asa o placere sa te intalnesc azi. Will a fost dintotdeauna unul dintre personajele mele preferate.Mi-ar place sa discut mai mult cu tine despre asta.Suna-ma oricand.Cu drag, Veronica." Si apoi am scris numarul de telefon al lui Jai.Cand ne-am urcat in masina,Ben deja avea florile si balonul.Si era îmbujorat,cu adevarat îmbujorat.Credea ca Will va reveni in poveste.Chiar a spus cuiva "Will se intoarce intr-un spin-off".Ii tot trimitea mesaje lui Jai,iar eu tot flirtam cu el prin mesaje.Apoi ar fi trebuit sa se intalneasca in hol, asa ca el suna la acel numar si incepe sa sune in buzunarul lui Jai.De asemenea,incepusem sa ne simtim cam prost,pentru ca el credea ca personajul lui revine in poveste.

JJ: Si cam cat ati tinut-o asa?
MT: Cam o saptamana.

JJ: Personajul tau, Peter,are un rol mai mare in urmatorul film.Te bucura asta?
MT: Da! De fapt o sa lucrez la Insurgent si Fantastic Four in acelasi timp vara aceasta.O sa fac curse intre cele doua platouri.Da,intotdeuna e super sa ai un personaj cu mai multa importanta.

JJ: Daca n-ai fi actor,ce-ai face in momentul asta?
MT: Umm...cred ca as fi Jared Leto.Cred ca ne asemanam,asa ca daca n-as fi eu,singura persoana care s-ar compara cu mine ar fi Jared Leto.