miercuri, 16 aprilie 2014

Shailene Woodley: "Abia astept sa-l revad pe Theo si sa ne apucam de Insurgent!"

Se pare ca tanara Shailene Woodley nu are nici o problema cu "despartirea apelor" in ceea ce priveste ultimul volum al seriei, Allegiant. 



Acest lucru a fost confirmat saptamana trecuta si, asemeni "Jocurilor Foamei", povestea finala din seria YA, va fi impartita in doua filme, lucru auzit de actrita tocmai cand pasea pe covorul rosu la gala MTV Movie Awards de duminica.



"Tocmai am auzit si eu asta," a declarat actrita celor de la Entertainment Weekly. "Sunt foarte emotionata, dar primul meu gand, sa fiu sincera, a fost: Okay, foarte bine. Inca un an de munca zdravana. Inca un an dedicat acestui personaj. Dar este in regula, pentru ca e o onoare sa fiu Tris si asta e grozav. "Divergent" a fost un film la care am lucrat cu drag alaturi de oameni extraordinari."


Vorbind de "oameni extraordinari", Shailene a mai adaugat ,de asemenea, ca asteapta cu nerabdare sa-si revada colegii in urmatoarele saptamani pentru a se apuca de filmarile pt. a doilea film "Insurgent".

"Este de asemenea foarte captivant, faptul ca dupa premiere si premiere ne punem pe treaba pt. filmari cam intr-o luna. Va fi frumos sa ma intorc."

Actrita va trebui, de asemenea, sa-si faca timp si pentru promovarea celui de-al doilea proiect al ei: "Sub aceeasi stea", in care, alaturi de Ansel Elgort redau o poveste de iubire dintre doi tineri bolnavi de cancer.

Shailene admite ca a fost mult mai dificil, din punct de vedere fizic, sa o joace pe Hazel intr-o poveste emotionala, decat Tris care e o femeie de actiune.

"A fost nevoie de mai multe transformari la nivel fizic pentru Hazel din "Sub aceeasi stea". Mai ales cand am facut trecerea de la o fata cu par lung, gata de lupta si puternica, la Hazel care e slabita, bolnava si intr-o situatie trista si grea."

"Abia astept ca oamenii sa-l vada," a continuat Shailene." Ma simt atat de onorata sa contribui la acest film. Stiu ca suna a cliseu, dar e adevarat. Si are potential de a ajunge in inimile spectatorilor."